چطور غذا دادن به کودک رو شروع کنیم؟

ساخت وبلاگ

آیا کودک شما از 6 ماهگی عبور کرده؟ آیا شما علاقه مند به معرفی اولین مواد غذایی برای نوزاد هستین؟ شروع غذا دادن به کودکان با غذاهای جامد میتونه سرگرم کننده، ترسناک، پر از دردسر، کثیف و خیلی خیلی جالب باشه و نیاز به وقت و حوصله ی فراوان از جانب مادر داره. اما نگران نباشید شما فقط باید مسیر درست رو انتخاب کنید و در موضع خودتون پابرجا باشید تا موفق بشید. در این مطلب چند نکته ی ساده و کاربردی و پیشنهاداتی در مورد نحوه ی معرفی اولین غذای کودک ارائه شده که میتونه برای شما مفید باشه.

شروع غذا دادن به نوزاد بعد از 6 ماهگی

شروع غذا دادن به نوزاد بعد از 6 ماهگی

چه زمانی میتونیم غذاهای جامد رو در وعده ی غذایی کودک قرار بدیم؟

در صورتی که کودکتون دارای رفلکس معده هست باید صبور باشید تا رفلکس به طور کامل رفع بشه و مطمئن بشید که کودک رفلکس نداره. نوزادان بعد از 6ماهگی نشانه های بیشتری از گرسنگی رو بروز میدن مثلا شیشه ی خالی شیر رو میک میزنن یا شروع به خودن انگشتای دستشون میکنن. اگه فرزندتون وعده های غذایی شما را میبینه و برای خوردن غذاهای جدید تلاش میکنه و توانایی نشستن و نگه داشتن خودش در یک وضعیت ثابت رو داره، زمان مناسبی برای شروع غذاهای جامد برای کودکه.

نکات و توصیه های لازم برای غذا دادن به کودک بعد از شش ماهگی

نکات و توصیه های لازم برای غذا دادن به کودک بعد از شش ماهگی

اگر کودک اولین غذای خود را پس زد باید چه کنیم؟

احتمال بالایی وجود داره که کودک شما از خوردن اولین مواد غذایی که به او میدین امتناع کنه. در این مواقع نگران نشید و بعد از مدتی دوباره سعی کنید. ممکنه مجبور بشید چند روز صبر کنید تا نوزاد این تجربه رو فراموش کنه. فکر نکنید که کودکتون از غذا متنفره فقط با اون غذا آشنا نیست یا سیره و تمایلی به خوردن غذا نداره. برای غذا دادن به کودک فقط باید صبور باشین.

بی میلی کودک به غذا نشانه ی بی علاقگی او نیست

بی میلی کودک به غذا نشانه ی بی علاقگی او نیست

نکاتی برای جلوگیری از خفگی

لازمه که تمام اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از خفگی رو رعایت کنید. در حین غذا دادن به کودک او را بر روی زمین یا صندلی بنشانید. از مواد غذایی مانند انگور، فندق، پاپ کورن و تکه های درشت مواد غذایی که خطر گرفتگی گلو و بستن راه تنفسش رو دارند خودداری کنید.

غذاها را نرم و پوره کنید تا برای کودک خطری نداشته باشد

غذاها را نرم و پوره کنید تا برای کودک خطری نداشته باشد

در اولین تجربه غذا دادن به کودک هیچ گاه نوزادان را با طعم ها آشنا نکنید

یکی از رایج ترین علل بدغذایی در کودکان اینه که کودک ما به غذاهای چرب یا طعم های شیرین و شور عادت میکنه. چون مادران از زمانی که میتونن غذاهایی مانند سوپ یا حریره بادوم و… به بچه ها بدن، اون غذاها رو طبق ذائقه ی خودشون برای کودک تهیه میکنند. در صورتی که کودک نیاز به طعم نداره و برای او این غذاها بدون ادویه هم بدمزه نیستن. اگر از همان ابتدا آنها را به این طعم ها عادت ندهیم بعدها دچار مشکل نخواهیم شد.

از افزودن نمک و شکر به غذای کودک قبل از یک سالگی بپرهیزید

از افزودن نمک و شکر به غذای کودک قبل از یک سالگی بپرهیزید

اتمسفر مطالب ایران...
ما را در سایت اتمسفر مطالب ایران دنبال می کنید

برچسب : کنیم؟, نویسنده : استخدام کار atmosfer بازدید : 274 تاريخ : يکشنبه 12 شهريور 1396 ساعت: 20:59